Som aspirant hos oss får du möjligheten att lära dig jobbet som maskinoperatör från grunden. Vi erbjuder en visstidsanställning under minst 12 månader för att bygga erfarenhet och kunskap genom erfarna kollegor. Målet är att du blir tillsvidareanställd när aspirantperioden är avslutad.

Som maskinoperatör kommer du att lära dig flera steg i tillverkningsprocessen. Du kommer bland annat att övervaka, kontrollera, kvalitetstesta och dokumentera ditt arbete. Du kommer att arbeta med avancerade maskiner så noggrannhet och uthållighet krävs för att trivas i den här rollen. I arbetet ingår även att bidra till en förbättring och själv aktivt arbeta för att skapa en god och säker arbetsmiljö.

Vem är du?

Du som söker denna tjänst är nyutexaminerad från relevant gymnasieutbildning med fullständiga betyg, gärna med teknisk inriktning. Du har en genuin vilja och intresse av att lära dig jobbet som maskinoperatör.

Arbetet kräver att du kan arbeta både effektivt, noggrant och med bra kvalitet samt att du både kan arbeta på egna initiativ och i team. Du är intresserad av att lära dig nya saker och kan arbeta flexibelt då du kommer arbeta skift. Det är viktigt att du är positiv som person och att du ser eventuella problem som en förbättringsmöjlighet.

Vi kommer att lägga stort fokus vid dina personliga egenskaper och att du inte är rädd för att tag egna initiativ. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Ta chansen att bli en viktig del av ett spännande och expanderande företag!

Aspirantanställningar startar under hösten och pågår i 12-24 månader.
Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev, med motivering varför du skulle passa bra att jobba hos oss via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR ansvarig:
Mikaela Winberg via e-post: Mikaela.winberg_c@ipco.com